Bella Vita Vrouwen Seraphina Ii Espadrille Wig Sandaal Marine Meerdere cP82yLnT

B01NA7M8XJ
Bella Vita Vrouwen Seraphina Ii Espadrille Wig Sandaal Marine Meerdere
  • textiel
  • geïmporteerd
  • synthetische zool
  • hiel is ongeveer 2
  • platform meet ongeveer 0,5 inch
Bella Vita Vrouwen Seraphina Ii Espadrille Wig Sandaal Marine Meerdere Bella Vita Vrouwen Seraphina Ii Espadrille Wig Sandaal Marine Meerdere Bella Vita Vrouwen Seraphina Ii Espadrille Wig Sandaal Marine Meerdere Bella Vita Vrouwen Seraphina Ii Espadrille Wig Sandaal Marine Meerdere Bella Vita Vrouwen Seraphina Ii Espadrille Wig Sandaal Marine Meerdere
Vans Classic U Ca Laag Sneaker Unisex Volwassenen Black / Zwart canvas
Mjus Damen 68510502010001 Slipper Roze rosa Phard

Support

SSL certificaat voor beveiligde gegevensoverdracht

Het internet wordt alsmaar groter. Hiermee ook de behoefte en noodzaak aan veiligheid. Door gegevensoverdracht te versleutelen, is het moeilijk voor internetcriminelen om uw persoonlijke gegevens te onderscheppen en te interpreteren. Bij gegevensoverdracht moet u denken aan alle gegevens die vanuit de computer van de bezoeker, naar de server waarop uw website staat worden verzonden. Vooral bij het kopen van producten en diensten via webshops, levert u veel persoonlijke gegevens. Maar ook door een eenvoudig contactformulier in te vullen, loopt u een risico. Uiteraard is ook de ELONISAS website uitgerust met een SSL certificaat.

Wettelijke eisen t.b.v. SSL-Certificaten

Met een SSL-protocol (Secure Socket Layer) versleutelen we gegevens. Hiervoor is een SSL-certificaat vereist. Op die manier kunnen hackers niet meer zomaar bij uw persoonlijke gegevens. Lees meer over de bescherming van persoonsgegevens op: http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/persoonsgegevens

Verschillende soorten SSL-certificaten

Er is een breed scala aan SSL-certificaten beschikbaar. Van goedkope varianten tot duurdere, zwaar gecontroleerde versies.

Symantic is het meest bekende merk op het gebied van SSL-certificaten. Veel bedrijven kiezen voor deze vanwege zijn wereldwijde erkenning, maar ook omdat deze bedrijven groeipotentie hebben en zich graag willen meten aan de wat grotere en bekende bedrijven. Globalsign is één van de grootste stijgers sinds de laatste jaren en biedt certificaten van de hoogste standaarden aan. Deze aanbieder is daarom een uitstekend alternatief voor bedrijven die niet voor de prijzen van Symantic wil betalen. GeoTrust en Thawte bieden zowel domein- als bedrijfsgevalideerde aan. Dit is een uitstekende keuze voor de wat kleinere bedrijven met ook een kleiner budget die toch een veilige website willen hebben. Tenslotte kunt u ook nog bij Networking4all uw SSL-certificaat aanschaffen. Deze zijn relatief goedkoop en worden ook snel uitgegeven.

Veiligheidsniveau Behalve de verschillende keuzes voor een merk, zijn er ook verschillende keuzes mogelijk wat betreft het veiligheidsniveau. Ten eerste is kunt u uw domeinnaam laten beveiligen. Hierbij worden alle gegevens die via uw domeinnaam verlopen versleuteld verzonden. Ook wanneer u een inlogsysteem heeft, kunt u er zeker van zijn dat deze gegevens niet op straat komen te liggen. Daarnaast is er de organisation validation, waarbij het bedrijf achter de website onderzocht wordt om te zien of deze authentiek is. U kunt zien dat een website SSL-beveiligd is, aan de hand van het slotje in de adressenbalk.

Ten slotte kunt u voor de extended validation kiezen. Hierbij bent u voor 100% zeker dat al het verkeer via uw website veilig is. Hierbij kunnen bezoekers van de website ook duidelijker zien dat uw website ook echt veilig is. De adressenbalk wordt dan groen, maar dit verschilt wel per internetbrowser. Bij internet explorer wordt de gehele adressenbalk groen, terwijl dit bij Firefox slechts aan het begin van de adressenbalk voorkomt.

Certificaat-typen

Er zijn verschillende pakketten om uw website te laten beveiligen. Naast dat u uw hoofddomein kunt laten beveiligen, kunt u ook verschillende subdomeinen laten beveiligen, bijvoorbeeld 'subdomein.uwdomein.nl'. Wanneer u meer dan 7 subdomeinen heeft onder uw hoofddomein, is het interessant om een wildcard certificaat aan te schaffen. Wanneer u een nieuw subdomein heeft, wordt deze automatisch en snel gecertificeerd. Heeft u minder dan 7 subdomeinen, of heeft u meerdere hoofddomeinen, dan kunt u beter een SAN certificaat aanschaffen. Hierbij kunt u dan gemakkelijke meerdere hoofd- en subdomeinen laten beveiligen.

ELONISAS adviseert u graag over de mogelijkheden die het beste passen bij uw bedrijf. Neem Crevo Heren Irvine Sneaker Marine
met ons op om deze mogelijkheden te bespreken.

Vertrouwen is belangrijk, ook voor Google

Voor Google is de PageRank belangrijk (onderwerp, kwaliteit en populairiteit van de inhoud) maar wat ook steeds belangrijker aan het worden is, is het vertrouwen. Een metSSL gecertificeerde website draagt bij aan het vertrouwen dat bezoekers en zoekmachines hebben in uw website.

Vertrouwen valt te behalen uit:

Gegevens van en naar uw website versleuteld versturen en ontvangen, daar gaat het om bij SSL-beveiliging. Wij adviseren, zeker in geval uw organisatie online persoonsgegevens uitvraagt, een SSL-Certificaat voor uw website.

Er komt geen één zonnepaneel Europa binnen voor minder dan dat bedrag. Maar in de praktijk is dat natuurlijk helemaal niet zo.

De MIP onderduiken is een soort kat en muis spel geworden. Officieel mag er geen zonnepaneel Europa binnen komen onder de prijs van 56 eurocent per wattpiek. Voor een 250 wattpiek paneel is dat 140 euro per stuk (in de Europese haven, inclusief zeetransport).

Er gaan veel verhalen rond in de zonnepanelen branche. De één nog spannender dan de andere. Hierbij een aantal mogelijkheden:

Vorig jaar was ik op de PVSEC. Dit is een beurs voor de industrie waar veel bedrijven staan die machines en producten leveren aan zonnepaneel fabrikanten. Maar ook een aantal fabrikanten zelf. Eén van mijn hobby’s is om met Chinezen te praten. Ik lig altijd helemaal dubbel. Vaak staan er verkopers die heel agressief jouw kaartje willen bemachtigen (want dan hebben ze succes). Je kaartje niet geven is echt leuk want daar doen ze alles voor.

Ik stond bij een een officiële stand van een niet nader te noemen Chinees merk (het begint met Eg). Dus ik vraag ‘wat kost een paneeltje?’ en ‘waar wordt het gemaakt?’ en ‘hoe?’, enzovoorts. Vervolgens krijg ik een kaartje van Golden Sun nog iets GMBH (Duitse BV). En hij zegt doodleuk: Yeah it’s the same. Jaja.

Een gerenommeerd en vrij groot merk staat op een gerenommeerde beurs en probeert daar te verkopen onder de naam van een plof BV. Het moet niet gekker worden.

Dat waren de geruchten. De EU heeft de eerste 2 jaar niet veel gedaan om de MIP ook te handhaven. Ik krijg dagelijks mailtjes van Chinezen. Geen blikken of blozen gewoon Chinese paneeltjes voor onder de 100 euro. Deze mail ontving ik nog op 16 oktober 2015:

Maar de autoriteiten zijn wakker. En hoe. Ze onderzoeken veel. Ze zetten 100.000-en zonnepanelen vast voor onderzoek. En de eerste naheffingen ter waarde van tientallen miljoenen euro’s zijn verzonden.Er zijn al vele partijen aangepakt.Opvallend zijn wel de grootste fabrikanten zoalsReneSola,ET Solar,Canadian Solar en ZNshine.

Ik heb gehoord dat Chinezen voor +/- 30 dollarcent kunnen produceren (75 dollar per paneel). Vraag me niet wat voor kwaliteit want overal kan je op besparen. Met een beetje afschrijving op de fabriek, transport en winst kunnen ze dit paneel verkopen voor 40 cent. Onlangs is nog door Adrianna Papell Vrouwen Foxy Jurk Pomp Brons
onderzocht dat de grotere fabrikanten voor +/- 42 cent kunnen produceren.